EemIT

Over EemIT

logo

Na jarenlang als systeembeheerder gewerkt te hebben, ben ik als ZZP-systeembeheerder gaan werken onder de naam EemIT. In die functie verleende ik mijn diensten aan bedrijven die niet groot genoeg waren om een systeembeheerder in dienst te nemen en werd ik vaak ingeschakeld tijdens ziekte of vakantie van de vaste systeembeheerder.

In de afgelopen jaren ben ik ook steeds meer op professionele basis websites gaan ontwerpen; iets dat ik voorheen alleen op hobbymatige basis deed. Daarnaast ben ik mij gaan verdiepen in de verschillende technieken van zoekmachine optimalisatie.

Het bleek een gouden greep mij te verdiepen in de verschillende programmeertechnieken en er daarnaast voor te kiezen een minimalistische stijl aan te houden. Langzaamaan is mijn focus van systeembeheer verschoven naar het ontwerpen en optimaliseren van websites.

In 2008 ben ik als systeembeheerder in loondienst gegaan en EemIT leidde sindsdien een rustig bestaan. Aangezien ik het ontwerpen van websites nog steeds ontzettend leuk vind om te doen én omdat ik er nog steeds van kan genieten als een website hoge resultaten bij Google haalt, is EemIT weer actief geworden, maar nu op het gebied van het maken van kwalitatief hoogwaardige websites tegen een relatief laag tarief