EemIT Webdesign

Webdesign: De intake

intakeIndien u besluit om een nieuwe website door mij te laten maken is de eerste stap om samen te bespreken wat uw wensen zijn. Dit doe ik normaal gesproken in een persoonlijk gesprek van ongeveer een uur waarin ik u vraag na te denken over het doel van uw nieuwe website: Wilt een nieuwe website zodat u een mooi digitaal visitekaartje heeft of gaat u uw website gebruiken om uw producten online via een webshop aan te bieden? Heeft u al een huisstijl die u wil doorvoeren in uw website? Heeft u speciale wensen?
Tijdens dit gesprek zal ik samen met u de mogelijkheden van een nieuwe website doorlopen waardoor de website naar uw smaak kan worden gemaakt.

Omdat EemIT geen fulltime bedrijf is (zie: Over EemIT) kan ik er voor kiezen om minder winst te maken maar hierdoor wel websites te kunnen leveren waar ik voor 100% achter staan.  Ik neem dan ook niet standaard iedereen als klant aan; wij spreken eerst persoonlijk door wat uw wensen zijn en kijken of uw wensen overeenkomen met de stijl van websites die ik maak. Indien dit niet zo blijkt te zijn is het voor beide partijen beter om niet samen te gaan werken.