EemIT Webdesign

Webdesign: Onderhoud

onderhoud2Nadat uw website klaar is en online staat kan iedereen uw website bekijken, maar u bent er dan nog niet! Uw website moet ook onderhouden worden; u zult ongetwijfeld weleens een kleine aanpassingen of toevoeging op de website willen plaatsen om bijvoorbeeld een nieuw product onder de aandacht te brengen of foto's van een nieuw project te plaatsen.

In principe kunt u deze aanpassingen zelf doen: De website die ik maak worden geleverd met een CMS waardoor u zelf de website kunt beheren. Ervaring heeft echter geleerd dat het toch een stap voor veel ondernemers blijft, hoe gebruiksvriendelijk het CMS ook is, er zal altijd een leercurve blijven.

Om die reden kunt u ook bij mij terecht: Kleine aanpassingen (een nieuwe foto, een aanpassing van een stukje tekst etc) kunt u gewoon via de mail doorgeven en zijn opgenomen in mijn tarief.
Indien u grotere wijzingen heeft (bijvoorbeeld een hele nieuwe fotoserie of een nieuwe pagina) dan zal ik eerst contact met u opnemen en u laten weten wat de kosten zullen zijn.